Alle dakopdrachten

Wilt u het beste dak voor uw nieuwbouwproject? Moeten uw pannen of dakgoten dringend vervangen worden? Doe een beroep op Goiris Dakwerken uit Genk. Wij zijn al jarenlang dé specialist voor mogelijke dakwerken. Uw betrouwbaarheidsgarantie?

 

We werken snel, efficiënt en flexibel, en dat tegen een heel correcte prijs. U krijgt de beste kwaliteit boven uw hoofd! En dat is ook nodig, want een goed dak beschermt u tegen alle weersomstandigheden, én vormt de esthetische bekroning van uw woning!

Specialisatie natuurleien

Isoleren

Wij zijn thuis of platte en hellende daken, die wij van a tot z renoveren. Daktimmerwerken op uw nieuwbouwproject? Pannen, natuur- of kunstleien plaatsen?

 

Geen enkel probleem! En ook voor lood- of zinkopdrachten zijn wij uw perfecte oplossing. De geregistreerde zaakvoerder volgt uw werf heel nauwgezet op. Wist u dat wij specialist zijn in torenwerken?

 

U hoort het: we staan zelfs letterlijk aan de top!

Realisaties

Eerst zien en dan geloven? Dat kan! Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van onze realisaties. Wij werken voor industriële en particuliere klanten, in de ruime Genkse regio.

 

Meer weten over onze diensten? Mail of bel ons vandaag nog. We bezorgen u snel de gevraagde info, of een vrijblijvende prijsofferte.

 

En wees gerust: uw dak is ons vak.